Инфлуенсърка, пропагандираща волния живот в каравана, се самоуби

Нещо за четене
14:55 - 02 Април 2021
5466
Инфлуенсърка, пропагандираща волния живот в каравана, се самоуби

Инфлуенсърката Лий Макмилън, станала известна с пътешествията си по света със своя ван, почина на 28 години. Тя е сложила край на живота си, като е застанала на жп линия в Санта Барбара, Калифорния.

„След като живя по удивителен начин и водеше смела битка с депресията, Лий отне живота си. Сърцата ни са разбити! Тя беше толкова лъчезарна и магнетична и бе обичана от много хора“, се казва в съобщение, публикувано в нейния Инстаграм профил.

„Ако можем да направим нещо за Лий в този тежък момент, това е да напомним, че психичното здраве е също толкова важно, колкото физиологичното. Менталните проблеми могат да сполетят всеки. Ако не сте добре, помолете за помощ. Абсолютно задължително е да потърсите помощ“, се казва още в поста.

„Лий беше защитник на тази кауза. Тя беше открита за тази своя вътрешна битка. Тя получаваше помощ от професионалисти, от семейството си и от приятели. Тя не беше сама в тази борба и въпреки всичко стана жертва на ужасната болест“, пише още в профила на инфлуенсърката.

Постът завършва с призив да не се фиксираме върху това как изглежда животът на другите в социалните мрежи, а да обръщаме повече внимание на близките си.

Лий Макмилън доби известност чрез пътешествията с ван, които правеше с бившия си приятел Макс и кучето му Окси. YouTube каналът им Max & Lee има почти половин милион последователи, пише Би Ти Ви.