Инспектор Давидова от "Братя" търси дом за бездомно кученце (ВИДЕО)

Актрисата Неда Спасова заведе симпатичното четириного на ветеринар и помоли да се намерят добри хора да осиновят животното

Общество
16:22 - 06 Август 2022
6142
Инспектор Давидова от "Братя" търси дом за бездомно кученце (ВИДЕО)

Чаровната актриса Неда Спасова публикува във фейсбук мило видео, в което се обръща към всички хора, които обичат кучетата, да осиновят едно бездомно животно. Спасова, която в момента се снима в ролята на инспектор Елена Давидова в петия и последен сезон на хитовия сериал "Братя" разкри, че близо месец с колегите й от филма са се грижили за кученцето. 

"Търсим дом за тази душица. С колегите от сериала "Братя" вече три седмици я гледаме на терена ни, но е време да ѝ намерим дом. Днес я заведох на ветеринар и всичко ѝ е наред. Има си първа ваксина, обезпаразитена е външно и вътрешно. И според ветеринарката най-вероятно ще стане голямо куче. Казвам го, защото това редовно става проблем впоследствие за осиновените кучета...

Ако имате интерес към нея - пишете ми. А, ако споделите това видео ще ни помогнете много с намирането на дом и стопанин. Благодаря!", написа талантливата Неда Спасова, която е и звезда от сериала "Откраднат живот" и се изявява успешно и на сцената на Театър "София". Актрисата често участва в кампании за осиновяване на бездомни животни.

Всеки от актьорите от "Братя" се е обръщал по различен начин към кученцето и затова то има много имена - Гертруда, Чучилина, Патриция, стана ясно от видеото на Неда Спасова.