Инстаграм цензурира Николета Лозанова

Новини
15:14 - 22 Март 2022
5582
Инстаграм цензурира Николета Лозанова

Николета Лозанова, споделила наскоро в личния си Инстаграм акаунт провокативна снимка, която впоследствие бе премахната защото е в разрез с "указанията на приложението", според които всеки има право да изрази себе си по уважителен спрямо останалите потребители начин, както всъщност се посочва в съобщението, получено от носителката на титлата "Мис Плеймейт" за 2006 година. Като 24-часова история тя сподели екранна снимка на сигнала, че публикацията ѝ е била премахната.

През уикенда половинката на вратаря на ФК "Левски", който е част и от националния ни футболен тим - Николай Михайлов, реши да покаже на своите 820 000 последователи как си почива по време на професионална фотосесия, в която е взела участие, преди отново да започне да позира пред фотографския обектив.

На снимката, която сподели, тя стои седнала на меко кресло, облечена единствено с разтворена бяла риза, без каквото и да било долнище, а ръката си държи между краката си, поставена върху слабините ѝ. И докато дългата ѝ коса е сплетена на плитка, то връзките на златистите ѝ сандали на висок ток лежат развързани на пода.

Въпреки че изображението бе свалено, за радост на своите фенове, бившата водеща на предаването "Папараци" намери начин да го качи отново, този път без да пристъпи правилата. Към момента нейният пост се радва на над 23 хиляди харесвания и стотици коментари, повечето от които са изпълнени с комплименти от господата, чието въображение брюнетката успя да разпали за сетен път. Въпреки преобладаващия възторг обаче, Ни Ло се изправи и пред сериозно недоволство, най-вече от страна на представителките на нежния пол. Макар да признаха, че кадъра е добър, някои от тях изтъкнаха, че мястото му не е в социалните мрежи, а на страниците на някое еротично списание.

" Явно фотографът се е изчерпал откъм идеи и е заложил на пошлото", пишат те.