Ирански последовател на Ванга : Ковид убива половината човечество

Това е наказание за неморалния живот, казва Салман Салехигударза

Мистика
17:26 - 27 Октомври 2020
10397
Ирански последовател на Ванга: Ковид убива половината човечество

Известният и уважаван в Иран пророк Салман Салехигударза казва, че коронавирусът ще убие половината човечество. Салман обяснява, че по този начин Всевишният наказва хората за неморалния живот.

Преди година Салман обявява, че през следващите години нашата планета ще бъде изправена пред „огън и пепел” поради много вулканични изригвания. Вулканите се „събуждат“ на Изток и всичко това също ще бъде реакцията на планетата на необмислените и непочтени действия на хората.

В Иран пророкът Салман се смята за мистериозен старец, за когото се знае малко, но се вярва, че прави точни прогнози. Майка му е свързана с един от членовете на кралското семейство на Иран. Преди да започне да предсказва, Салман често изпада в транс или прави непонятни движения с ръце. Споделя, че получил силата си от дядо си, който се казвал Махмуд Али Шах. Той бил мъдрец и имал хиляди ученици и последователи.

Иранският пророк твърди, че огромно количество енергия излиза от земята и ако се познават специалните енергийни места, там хората могат да се зареждат с положителна сила от Космоса подобно на батерии. Многократно той медитира на едно от тези места в Иран в продължение на 40 дни и през цялото това време не се нуждае от вода и храна. Повечето от тези места са в планините. В Иран се разказва, че е развил пророческата си дарба, след като се скитал в планините и медитирал 11 години.