Ирена Анастасова води листата на БСП в Монтана

Новини
08:52 - 11 Октомври 2021
2600
Ирена Анастасова води листата на БСП в Монтана

„Щастлива съм, че съм водач на листата на „БСП за България” в моят роден град, моят роден край! Тук завърших средното си образование в едно прекрасно училище – ПМПГ „Св. Климент Охридски”. И до днес съм с огромно уважение и искрена признателност към моите учители. Тук ме връщат приятели, съученици, най-близките ми роднини”. С тези думи стартира кампанията си в 12 МИР – Монтана, Ирена Анастасова – водач на листата на БСП за България”.

Според нея бедността, обезлюдяването, ниската раждаемост и висока безработица са проблемите, нерешени от години в областта; липсва транспорт по селата; липсва вода в някои населени места-особено в летните месеци; недостатъчно са лични лекари; липсват кадри за бизнеса; нерешени са проблемите с язовир „Огоста”. БСП има ясен план за управление на държавата, включително за първите 100 дни да започне реализира идеите си. „Готови сме и с проект на бюджета за 2022 година, защото след изборите Народното събрание ще има броени дни за приемане на бюджета”, заявява И. Анастасова.

Листата на БСП за 12 МИР – Монтана:

Ирена Анастасова – родена в Монтана, завършила философия в СУ” Св. Кл. Охридски”, общински съветник от БСП в София, народен представител в 42, 44, 45 и 46 НС.

Д-р Илиян Тимчев – лекар, бил е общински съветник и председател на ОбС Берковица, народен представител в 42-то и 44-то НС.

Огняна Найденова – учител в ПГ “Найден Геров” в Лом. Председател на Обединението на жените в БСП в Лом.
Десислава Венциславова – филолог, секретар на читалище в с. Медковец.

Мирослав Марков – икономист, развива собствен бизнес, общински съветник в Монтана

Георги Ангелов – педагог и треньор по водна топка, общински съветник във Вършец

Галя Рачкова – филолог, зам.-директор на ОУ “Ив. Вазов” – Вълчедръм

Теодора Тодорова – мениджър търговия и логистика в земеделска фирма в Монтана.

Евелина Борисова – икономист, председател на МО на БСП-Монтана

Петър Петров – магистър по маркетинг и мениджмънт Коалиционен партньор от АБВ.