Ирена Милянкова мизерства (Снимки)

Моделката се върна в родната си къща в Разград

През ключалката
12:33 - 29 Март 2019
11522
Ирена Милянкова мизерства (Снимки)

Никола Чолаков натири от Гърция Ирена Милянкова и тя се принуди да се върне в родната си къща в разградско село и да живее в мизерия. Многодетната майка сама се похвали със снимки, като написа: "мястото, където ми е мястото.. Там, където душата ми намира мир...моят дом".

Последователите й в социалната мрежа инстаграм се потресоха от условията, в които живее красавицата и как от луксозния й дом в Гърция, където разполагаше с частен басейн и прислуга, сега спи в малка къщурка на село.

Припомняме, че Милянкова се раздели с търговеца на луксозни имоти в Гърция Никола Чолаков преди около месец. Както Lupa.bg пръв съобщи, той е подал молба за развод на 27 февруари. Ирена все още се  представя с фамилията на втория си съпруг Чолакова, се завърна в социалните мрежи. Малко преди да стане ясно, че тя се е разделила с мъжа си, който е брокер на недвижими имоти, актрисата от „Под прикритие” се бе оттеглила от фейсбук и инстаграм, но явно вече е преживяла раздялата и реши да се завърне със снимки от новия й дом. Тя е родена в Разград и е прекарала много време в близко село, където очевидно се чувства най-добре.

Тук събира тен красавицата

Според източник на Lupa.bg причината за внезапния развод е изневяра от страна на Ирена. Красивата манекенка е била обвинена от мъжа си, че е имала отношения със заможен адвокат, клиент на фирмата, в която работят и двамата - "Луксимо". По думите му, тя се е срещала със заможния грък зад гърба му. Освен това на фирмен купон преди няколко месеца се държала фриволно и флиртувала с високопоставен шеф от компанията. Дали обвиненията са истина, или са плод на ревността на огорчения Никола, Lupa.bg не се наема да твърди.

Новите обувки на моделката