Ирина Флорин разказва любовна история в новата си песен (ВИДЕО)

Премиерата на „По-близо“ е на концерта на певицата в кино "Кабана" на 19 септември

Култура
16:03 - 10 Септември 2024
1126
Ирина Флорин разказва любовна история в новата си песен (ВИДЕО)

Ирина Флорин представя най-новата си песен „По-близо“, както и видеото към нея. "Това парче описва моментите, в които искаме да сме по-близо до тези, които обичаме, и магията, която се случва, когато чувствата говорят сами. Близостта е нещо, което всички търсим и намираме, когато сме с правилните хора!", споделя известната певица.

В новия си проект Ирина Флорин разказва една красива история за любов. Нежност, мелодичност и финес се усещат в песента "По-близо" - качества, които притежава и самата певица.

В екипа, създал „По-близо“, са Жени Джамбазова, която пише музиката, Димитър Кърнолски и Магомед Алиев – Мага, които работят върху аранжимента, както и Дара Екимова и Ваня Щерева, които пишат текста със самата Ирина Флорин.

Видеото към песента е ексцентрично и същевременно докосващо, подчертавайки емоционалната връзка, която песента търси да предаде. Режисьори на клипа са креативното дуо The Trackers (Евгени Гочев и Еда Кадирова) и Ирина Флорин.

За първи път феновете на поп изпълнителката ще могат да чуят новия й сингъл на живо по време на концерта й в Кино "Кабана" на 19 септември. 

Ирина Флорин, в професионален план, може да се похвали с доста продуктивно лято. Тя разпали духа на феновете си, накара ги да пеят и да танцуват с нея по време на многобройните й концерти в различни градове през летните месеци. 

Със специален концерт на Ирина Флорин и Тони в средата на август пък беше открита новата локация на Sofia Summer Fest - "Чистилището".