Искам Бабикян за премиер! И информиран.нет вместо Държавен вестник

Точно когато президентството е обект на разследване за връзки с чужди разузнавания, искат да му дадем цялата власт

Коментар
17:26 - 13 Юли 2020
23289
Искам Бабикян за премиер! И информиран.нет вместо Държавен вестник

Имам  пълно доверие в провисналите бузи на единствения арменец-туркофил на Планетата – Арман Бабикян. Желая вмирисаното му на пот сакенце да се развее от „Дондуков“ 1 .  Адвокатът на ЛиЛана Николай Хаджигенов пък да измисли как информиран.нет да замени Държавен вестник като републикански официоз. Сигурно има някаква врътка, ако си сменят шрифта.

Ей, Богу, едно е да си маргинал, друго е да си нагъл мошеник. Първият доброволно и с пълно съзнание се е самоизключил от обществения живот, докато вторият се опитва да го обязди с късите си, тлъсти крачета. И аз не обичам статуквото, но още по-малко обичам мазни чичковци с извиращи рубли от мегафоните да ми обясняват с едва прикрито чувство на превъзходство как ще го преборят.

Не споря, че настоящото управление до голяма степен изчерпи ресурса си от скандали, но най-вече човешкия си ресурс. За справка – димитровградския Алеко Дани, дето джурка дела и фейлетони с еднаква физиономия на ухапана по дупето от малариен комар птицечовка. Точно по този повод след няколко месеца има избори. Тогава да заповядат Бабикян, Хаджигенов и вечния неудобник Минеков, който по собствените му думи има повече врагове със снайпери от Доган и Пеевски, взети заедно, да ни управляват.

Засега обаче бих желал да си сгънат фосфоресциращите жилетчици, преди да са ги пръснали с тумбаци, и да се приберат у дома. И признавам, че го казвам от страх. Страх ме е съвсем не на шега съветският ватчик Румен Радев да ми реди служебен кабинет. Тогава за тия няколко месеца ще молим Ангелкова и Кирилов да дойдат да ни реформират туризма и правосъдието, а Ревизоро ще ни се стори не пернишки хоровод, а бъкингамски лорд.

Зорът е именно за това – не за 60:40, не за затъналия малък и среден бизнес, не за снимките напреко на леглото, не заради ритоните на Васил Божков дори. Зорът е скандиращият „Мутри – вън!“ настоящ костюмар, но вечен фуражкаджия да има възможност да прояви с пълна сила фатмашния си реваншизъм.

Дори късният болшевик Гоце от Сирищник не си е позволявал да обявява публично бъдещ политически проект докато е действащ държавен глава. Едно служебно правителство на Радев няма да е нищо друго, освен писта за изборен успех на бъдещата му решетниковска коалиция. Мощно политическо оръжие в ръцете на най-неподходящия морално и интелектуално принципал.

Точно когато президентството е обект на сериозни разследвания за връзки с чужди държави и разузнавания, бабикяновците искат да му дадат цялата власт. И то при отсъствие на контрол от действащ парламент. Мерси много, предпочитам да си слушам за магистрала „Струма“ и „Тракия“.