Искаш да ч*каш Бритни - правиш си кръвен тест!

В книгата си певицата говори и за двете си най-сериозни провалени връзки

Шоу
13:43 - 25 Октомври 2023
3512
Искаш да ч*каш Бритни - правиш си кръвен тест!

В мемоарите си The Woman in Me, които бяха публикувани на 24-ти октомври, поп звездата Бриотни Спиърс разкрива, че всички мъже в живота ѝ е трябвало да си направят кръвен тест, преди да им бъде позволено да отидат на среща с нея.

"Когато някой искаше да се среща с мен, екипът по сигурността, който отговаряше пред баща ми, го проверяваше, караше го да подпише споразумение за неразкриване на информация и дори го караше да се подложи на кръвен тест“, пише Спиърс в своята бомбастична книга.

"Цялото нещо беше унизително и знам, че лудостта на тази система ми попречи да създам базово отношения, да прекарам забавна вечер или да намеря нови приятели – камо ли да се влюбя, отбеляза 41-годишната Бритни.

В книгата си тя говори и за двете си най-сериозни провалени връзки, които я доведоха до сериозни проблеми с психичното здраве и поставянето ѝ под законовата опека на баща ѝ Джейми.

Първата любов на Спиърс - Джъстин Тимбърлейк беше една от основните теми в мемоарите. Певицата разкри няколко тайни от тяхното противоречиво минало. Твърди се, че и двамата са си изневерили един на друг, а освен това Бритни е направила аборт от Джъстин.