Искрен Пецов търгува онлайн

Певецът продава във фейсбук коли, кабели и мръсни кецове

Нещо за четене
14:36 - 30 Март 2023
3568
Искрен Пецов търгува онлайн

Искрен Пецов бори кризата с продажбата на вещи във фейсбук. Усмихнатият певец е решил да си докарва пари чрез търговия. Пецов вкарва автомобили от Италия, които предлага в социалните мрежи, както и в сайтовете за търговия с возила. В момента Искрен има за продажба точно 5 коли – две от 8 бона,  две от 14 000 лева и една електрическа за 40 000 лева, видя Lupa.bg.

Изпълнителят на „Кайман” предлага и кабел за зареждане на електромобил, като му иска 350 лв, кайт сърф, два обикновени кабела от 10 лв и 3 чифта мръсни кецове „Конвърс”, които са нови, но трябва да минат през пералня – така е отбелязал звездата. Пецов дори предлага лизинг и бартер за част от возилата си. Колеги на изпълнителя го хвалят за находчивостта му, защото живеем в трудни времена с постоянно покачващи се цени, а по заведенията се канят предимно фолк изпълнители. Попът и естрадата разчитат на 2-3 кьорави участия в месеца, разбира се, това не важи за Лили Иванова и Васил Найденова, чиито графици са запълнени за месеци напред. Искрен все пак има да храни семейство и е намерил начин да припечелва по някой лев.

Пецов продава тези кецове

„На автомобилите от среден клас се изкарва по около 2000 лева. Отделно да продаде и нещо друго, плюс някой лев от участие и е закрепил бюджета за месеца” – коментират колеги на Пецов.

Искрен Пецов

Най-изненадваща е продажбата на кецовете, които са доста мръсни и не е ясно откъде се е сдобил с тях изпълнителят на „Кайман”. Пецов съвместява кариерата си с продажбите онлайн. Популярният изпълнител на латино песни пусна последното си парче преди година. Пецов, който е част от гражданската листа на ВМРО, посвети песен на България.

„Това е моята родина, това е моето място, това е моят живот, каза за България музикантът. Наистина ми става тъжно, когато напускам със самолета България, не преигравам. Когато се връщам, ми става топло”, сподели преди време артистът, който се чуди как да припечели някой лев и да издържа семейството си.