Истерия: Новият роман на Венета Райкова се разпродаде за 1 ден

"Завист" излезе днес, на рождения ден на тв водещата, всички 5000 копия свършиха

Нещо за четене
19:27 - 02 Май 2019
12004
Истерия: Новият роман на Венета Райкова се разпродаде за 1 ден

Точно за един ден бе разпродаден изцяло най-новия роман на Венета Райкова. Последната книга на тв водещата, озаглавена „Завист”, излезе навръх рождения й ден, 2 май. В края на деня издателите от „Ентусиаст” обявиха, че вече нямат нито една бройка!

Целият тираж от 5000 екземпляра е бил изкупен в аванс от големите книжарници, където „Завист” веднага оглави класациите по продажби. Книгата е вече по витрините на всички магазини у нас, продаващи литература. Издателите обявиха, че са поръчали допечатка на нови количества от книгата, но чисто технически това вероятно ще отнеме десетина дни. Възможно е да има дефицит на романа в следващите дни, но най-късно до 15 май новите бройки вече ще са налични, обещаха от „Ентусиаст”.

Венета разписа над 500 екземпляра от книгата си на рождения си ден, 2 май

Самата Венета Райкова разписа днес над 500 книги, купени предварително от сайта на издателството. „Това бе чудесно прекарване на рождения ми ден – да се посветя на моите читатели, които ме направиха най-продаваната писателка в България, колкото и това да не се харесва на една определена прослойка хора. Благодаря на читателите си, обещавам им новата ми книга да им допадне още повече!”, заяви Венета.

Вечерта тя ще изкара празника с най-близките си хора в изискан ресторант.