Истерията продължава: Българи се сгодиха на летището в Занзибар

Любопитно
20:30 - 21 Март 2021
8962
Истерията продължава: Българи се сгодиха на летището в Занзибар

И тя каза “да”! Двойка българи се сгодиха снощи на летището в Занзибар, час преди полета обратно за родината.

Шумните радостни възгласи на българската компания събраха погледите на отегчените пътници, чакащи полетите си на летището, недалече от столицата на Занзибар. Мъж падна на колене и предложи пръстен на своята избраница, а тя въобще не се поколеба в отговора си.

Защо двойката (в центъра на снимката) избра крайно неромантичната и дори потискаща атмосфера на занзибарското летище остава неясно. Островът предлага много по-вълнуващи места за подобни действия.

Току-що сгодената дама показва пръстена на компанията си

Прясно сгодената двойка ще има възможност да се наслади на себе си 100% през следващите десет дни. На тях, както и на останалите 550 души от трите снощни полета до Варна и София, представители на здравните власти връчиха днес сутринта предписания за карантина. След изтичане на срока трябва да представят PCR тест.

Мит е, че властите на острова още при пристигането на туристите им връчват отрицателен PCR тест за безпроблемно завръщане по родните им места.

Според циркулиращите неверни слухове за екзотичния остров е и този, че тестът и благодарствено писмо лично от президента на Занзибар, очакват в стаята всеки, посетил туристическия хит номер 1 в последните месеци.

Междувременно президентът на Танзания почина в сряда — според мълвата от Ковид, а официално — от сърдечно заболяване.