Истината лъсна: Ранената в метрото била преследвана от стрелеца

Соня и Максим работили заедно в Австрия

У нас
17:06 - 13 Май 2021
5339
Истината лъсна: Ранената в метрото била преследвана от стрелеца

Обект на агресивно ухажване е била 56-годишната жена, която беше простреляна в метрото вчера. Съпругът ѝ Богомил Павлов разказа пред Би Ти Ви, че Соня се оплаквала на дъщеря им, че е преследвана от човек, с когото работи.

Пред мъжа си обаче тя премълчала за проблема.

Двамата със стрелеца работили заедно в Австрия. Съпругът й вчера я изпратил до метростанцията за поредното пътуване до Виена. Работела там от години, грижела се за възрастни хора.

Разбрал за стрелбата от новините. Твърди, че никога не са имали проблеми, нищо в поведението ѝ не предвещавало трагедията.

По думите му, Соня и колегата й Максим Петров са пътували заедно от Виена до София с автобус няколко пъти. 62-годишният мъж, който вчера се самоуби, след като простреля 55-годишната си колежка, е работил няколко месеца в Австрия преди да се върне в България и да започне работа като охранител.

55-годишната жена бе простреляна в главата, гърдите и в областта на корема. Тя е в много тежко състояние и се намира в реанимацията на Университетската болница "Света Анна". Вчера й бяха извършени две операции, при които са извадени два куршума, а трети е открит на местопрестъплението.