Италианец отива в ЦСКА, но си вдига цената чрез... Левски

Халфът на румънския Ботошани - Диего Фабрини, е трансферна цел и Динамо Букурещ

Спорт
13:37 - 27 Май 2019
2744
Италианец отива в ЦСКА, но си вдига цената чрез... Левски

Италианският халф Диего Фабрини от румънския Ботошани идва в ЦСКА. Това твърди Digi Sport, като сайтът пояснява, че именно червените, а не Левски, са фаворити за подписа на представителя на Апенините.

Нещо повече - сините дори не са били опция за халфа, а според изданието агентът на Фабрини - Флорин Манеа, е използвал клуба от "Герена", за да повиши интереса към клиента си.

Има още един важен пункт - за подписа на италианеца се бори и Динамо Букурещ, но румънският клуб предлага по-малка заплата на Фабрини.

Италианецът е дал съгласие да премине на "Българска армия" и по всяка вероятност ще е един от петимата чужденци, с които ЦСКА се е договорил за новия сезон.

Във визитката на Диего Фабрини има доста отбори от италианските Серия "А" и "Б", както и от английския Чемпиъншип, където се е подвизавал - Емполи, Удинезе, Палермо, Сиена, Специя, Уотфорд, Милуол, Бирмингам, Мидълзбро, както и испанският Овиедо, преди да премине в Ботошани през 2018-та.

Всъщност, румънците са един от малкото отбори, в които се задържа по-дълго време. Преди това той може да се похвали с подобни престои в Емполи, Удинезе, Уотфорд и Бирмингам, а през останалото време и играл като преотстъпен.