На "Армията" доволни - договорили петима класни чужденци

ЦСКА започва подготовка на 9 юни, а в началото на юли представя отбора за новия сезон и стартира мачовете в Европа и Първа лига

Спорт
11:14 - 27 Май 2019
1726
На "Армията" доволни - договорили петима класни чужденци

Ръководството на ЦСКА за поредна година заяви, че целта ред отбора е титлата, но на всички е ясно, че без средства и закупуването на класни футболисти няма как да стане това и Лудогорец да бъде бутнат от трона.

На "Армията" обявиха, че ще направят всичко възможно да привлекат добри футболисти, като преди няколко дни Lupa.bg ви информира кои са тези, които са на прицел от родното първенство.

Сега червените потриват доволно ръце, тъй като са си гарантирали услугите за новия сезон на пет нови чуждестранни играчи. По-важното е, че това са футболисти, които играят редовно в отборите си и са титуляри.

Вече стана ясна и програмата на 31-кратните шампиони на България. Почивката ще бъде малка, тъй като отборът се събира за медицински изследвания и първа тренировка на 9 юни.

След това ще има лагер у нас, а малко по-късно и в чужбина, където са планирани между 5 и 8 контроли, като съперниците все още се уточняват.

ЦСКА се завръща в София на 1 юли и в началото на месеца е планирана контрола, на която отборът ще бъде представен пред феновете.

След това стартира и първенството на 12 юли, а дни по-рано червените ще трябва да изиграят и първия си мач в Лига Европа.