Първо в Lupa.bg: ЦСКА води преговори с 8 футболисти, двама са чужденци

В списъка на скаутите на армейците влизат няколко футболисти на финалиста за Купата на България - Ботев Пд

Спорт
15:03 - 17 Май 2019
2429
Първо в Lupa.bg: ЦСКА води преговори с 8 футболисти, двама са чужденци

Lupa.bg се добра до информация за футболистите, с които ЦСКА води преговори. Все още няма нито едно сигурно име, ръководството изчаква да види как ще се развият нещата с всеки един играч поотделно и след това ще се насочи към чужбина.

Естествено, футболистите извън България отново ще бъдат със свободни трансфери - каквато е практиката на армейците в последните два сезона.

Списъкът стартира с двете имена, за които преди два дни ви информира Lupa.bg, че Гриша Ганчев ги е обявил официално на срещата с феновете на отбора - Тодор Неделев и Кристиан Димитров. За Неделев (26 год.) е ясно, че постоянно сменя мнението си - хем иска в ЦСКА, хем не, а за бранителя има предварителен договор между двата клуба от няколко месеца, но самият Димитров (22 год.) все още не е убеден, че иска да дойде на "Армията" и не е подписал личния си договор.

Кристиян Добрев е друг футболист на канарчетата, който е много вероятно да облече червения екип от новия сезон. С него вече са проведени преговори. Той е на 18 години и играе на позицията ляво крило.

Иван Бандаловски е друго познато име, което и на прицел на ЦСКА. Бандата игра преди години в отбора и се врече във вярност на клуба и феновете. В момента опитният 32-годишен защитник е футболист на Берое.

Португалецът Педро Еуженио (28 год.), който също защитава честта на Берое, е в България от 2012 година, но с малки прекъсвания във Фарензе и Алтай. Десният халф натрупа достатъчно опит в родния елит и може да бъде от голяма помощ на армейците.

Нападателят на Локомотив Пд - Анте Аралица, който в сряда помогна на своя отбор да спечели Купата на България, е едно от сериозните имена, които ЦСКА иска да привлече. 22-годишният офанзивен футболист иска да се окаже у нас и да заиграе в сериозен отбор и в чужбина, а армейците са точно такъв трамплин.

В още един офанзивен футболист са се прицелили скаутите на червените - Мартин Минчев от Черно море. Младокът, който е на 18, впечатли всички с изявите си срещу ЦСКА и другите водещи отбори, а ръководството на 31-кратните шампиони е влязло в преговори с моряците още преди месец. Твърде вероятно е и той да облече червената фланелка от сезон 2019/2020.

И последното име, което на този етап е в списъка, е на Здравко Димитров - лявото крило на столичния Септември. Той е на 20 години, от малък е фен на ЦСКА, а червените още през зимата са сондирали преговори за привличането му.