Ива с тежка загуба в „Братя“

Молбата на Денис да му помогне да се свърже с Лора сварва жената на убития инспектор Йосифов неподготвена

Култура
15:55 - 18 Май 2022
8176
Ива с тежка загуба в „Братя“

Денис е шокиран от потвърдената информация, че съществува мокра поръчка, която цели ликвидирането на бившата му съпруга, веднага щом тя пристигне на летище София. А разкритието, че по описание, поръчителят на убийството визуално прилича на Марин Владов, го изкарва извън нерви. Отчаян, че Лора отново не отговаря на обажданията му, той решава да потърси Ива за помощ, защото е сигурен, че поне тя ще успее да се свърже с нея и да я предупреди.

Йосифова също е под голямо напрежение, защото усеща, че вече е на крачка от изпълнението на своя бленуван план – да отмъсти на Топал за смъртта на мъжа си. Но, първо, тя неистово желае да го види как страда жестоко, преди да умре. Молбата на Денис да му помогне да се свърже с Лора, я сварва неподготвена. Ива се чуди как да отиграе ситуацията, за да не осуети собствената си стратегия. Как ще се развият събитията по време на драматичната им среща и кое може да предизвика пълен обрат в живота на Ива, изненадвайки я с тежка и много болезнена загуба?

Юлия се намира в критична ситуация и все още не може да си обясни как се стигна до нейния арест от властите в Дубай. Няколко хипотези се въртят в главата й, но тя все още не е сигурна кой точно стои зад всичко. Опасната украинка едва се владее, а трябва да бъде абсолютно концентрирана, защото започват разпитите от местните следователи. Юлия събира цялата си воля, за да издържи на напрежението и прави един последен опит да се спаси. Ще има ли успех и каква ще бъде нейната съдба?

Ситуацията за новоизбрания столичен кмет Карамитев излиза извън контрол. Новината за ареста на съпругата му, с обвинение за международен трафик на оръжия, гръмва като бомба и предизвиква нечуван медиен скандал. Журналистите са по петите му и търсят отговори на горещи въпроси, а самият Филип е принуден да вземе бързо решение, затова дава много специална задача на своя асистент Марин. Какво ще му поръча и ще намери ли изход от ситуацията всемогъщият Карамитев?