Ива Софиянска си оскуба веждите без пари

Шоу
11:56 - 03 Юли 2024
2895
Ива Софиянска си оскуба веждите без пари

Ива Софиянска поднови външния си вид безплатно, като пусна в замяна реклама на козметичен салон в социалните мрежи.

Снахата на Васил Божков публикува няколко снимки, на които личи, че си е оскубала веждите, което видимо я прави по-различна.

„Всяка жена има нужда да се чувства красива, но очевидно, когато имаш пари, е най-лесно“, коментират последователите й в социалните мрежи. Ива е известна с манията си към разкрасителните процедури, които на всички ни е ясно колко са скъпи. 

Няма и два месеца след като роди третото си дете, Софиянска се подложи на радикални разкрасителни интервенции. Според слухове тя още тогава изпаднала в следродилна депресия и имала нужда да се тунингова, за да върне самочувствието си. Ива избрала професионалистите в елитна столична клиника за корекции, където всъщност от няколко години тя се подвизава като рекламен мениджър и пиар.


Подобрения, при това безплатни, тя направила единствено по лицето си, не и по тялото. Въпреки че ражда за трети път, съпругата на Антон Божков не наддала много килограми по време на бременността си и успяла бързо да си върне фигурата след изписването от болницата.

"Известните хем имат пари, хем им правят всичко без пари. Залъгват ни, че са красиви с толкова много корекции и карат обикновените жени да се чувстват нищожества. Това ли е красотата?! Да не могат дори родителите да те разпознаят след излизане от такава клиника?!", гневят се в социалните мрежи.