Ивайла Бакалова пое ресторантите на Весо Брадата

Нещо за четене
12:27 - 27 Ноември 2020
2444
Ивайла Бакалова пое ресторантите на Весо Брадата

Ивайла Бакалова се покри от социалните мрежи и светския живот след ареста на любимия й Веселин Денков, известен с прякорите Весо Брадата и Весо Воденицата. Бившата носителка на короната „Мис България“ не публикува и снимки в инстаграм и фейсбук. Единствено прави изключение за ресторантите на любовника си.

В. „Уикенд“ пише, че моделката на практика е поела ръководството на заведенията. Тя ходи всеки ден в кръчмата и лично надзирава бизнеса. Припомняме, че Весо Брадата беше задържан на 1 септември на ГКПП „Калотина“, прибирайки се от почивка във Франция и Италия. Заедно с него бяха Ивайла Бакалова и дъщеря й Рая.

Тези дни смуглата красавица наруши мълчанието си, като публикува клипче от един от ресторантите на любимия си. В краткото видео се вижда как сервитьорът носи храната на клиентите, а Бакалова върви по него и снима, разбира се, отбелязала е мястото, като се надява така да привлече клиенти. Според запознати в момента Ивайла движи всички финансови дела на арестувания си любим. Неговите ресторанти са едни от най-оборотните в столицата от години и контролът не бива да бъде изпускан.

Бакалова зорко следи сервитьорите в ресторанта

Припомняме, че според разследващите Денков е сочен за тартор на лихварската банда на Ивайло Георгиев – Пифа от столичния квартал „Люлин“, която от години тормози хората в района. Смята се, че Брадата дълго време е работел с пари на Васил Божков, като с тях отпускал заеми. Освен това Денков е подсъдим заедно с Иво Масларов заради изнудването на Станка Марангозова, която беше убита през октомври м.г. Масларов е обвинен като поръчител на покушението, но се издирва от Интерпол.

Докато Весо Брадата лежи в ареста с неясна съдба, смуглата варненка чевръсто върти ресторантите му, които явно са в сигурни ръце, а през свободното си време Бакалова пътува из страната. Заради пандемията бившата Мис България се принуди да замени луксозните си околосветски пътувания със забележителности в България.

Ако до вчера хубавицата превъзнасяше Дубай и живееше там, сега споделя емоции от родината. „Един приказно красив ден от есента... Топлина и спокойствие – това усетих тук. Магията на природата... Съвършенство, хармония и единство“, пише Ивайла за едно от най-старите ни светилища – Бегликташ край Приморско. Брюнетката призна, че мястото се е превърнало в новата й любов. Красавицата е решила да отмори през уикенда на светилището и призна, че е получила душевно умиротворение.