Ивайла Бакалова проговори: Истината за Весо Брадата ще излезе наяве!

Нещо за четене
13:59 - 29 Септември 2020
26065
Ивайла Бакалова проговори: Истината за Весо Брадата ще излезе наяве!

„Мис България 2001” Ивайла Бакалова най-после се осмели да проговори за ареста на любимия си Веселин Денков, по прякор Брадата. Красавицата написа дълъг пост в инстаграм, който Lupa.bg публикува без редакторска намеса:

"Последният месец за мен и близките ми премина в силно огорчение, обида и невероятен стрес. Свидетел съм на позорна несправедливост. Няма да говоря за журналистически стандарти, за търсенето на истината, за морала и отговорността да информираш хиляди. Винаги съм вярвала, че журналистиката е призвание... мисия, а не стока ...Явно манипулацията е новото нормално. Когато фактите не пасват, се заменят с измислици. Когато обвинението куца, кръгът на “заподозрени” се разширява, защото е в сила старата максима - “ако не можеш да ги убедиш, объркай ги”.

Аз обаче няма как да се объркам, защото знам, че както и да търкалят името ми по известни и не толкова известни сайтове, истината е една - не заменям човешки отношения за личен комфорт. И това ще мине, и отново ще излезе истината. Само, че ще бъде не на първа, а последна страница", пише Бакалова под снимка, на която е заедно с Денков. Двамата са прегърнати и танцуват. Това е първата им обща снимка, която миската се осмелява да публикува за над 5-годишната им връзка. 

Припомняме, че едно от известните столични заведения на Денков, за когото се счита, че е приближен на обвиняемия бизнесмен Васил Божков, бе обект на проверка от шест държавни институции по-рано този месец. Акцията във "Воденицата" бе проведена на 11 септември вечерта, когато ресторантът е пълен с хора. Собственикът на заведението бе арестуван по подозрение във финансова подкрепа на протестите. Самият Веселин Денков отрича обвиненията.