Ивайла Бакалова загатна за дъщеричката си

Това е второто момиче за 41-годишната бивша Мис България

Нещо за четене
19:15 - 24 Декември 2022
16598
Ивайла Бакалова загатна за дъщеричката си

Ивайла Бакалова обяви раждането на втората си дъщеря, която ще носи красивото име Вяра. Красивата брюнетка вече има една голяма, 19-годишна дъщеря - Рая, която е от връзката й с бизнесмена Румен Гайтански. Този път 41-годишната "Мис България 2001" е дарила с първородна рожба своя настоящ приятел - ресторантьора Веселин Денков - Весо Брадата. Веселин има една доведена дъщеря от предишен брак, но досега не се е радвал на собствено дете.

Брюнетката се е похвалила с новото щастие в живта си в профила си Инстаграм с думите: "В навечерието на най-светлия празник искам да БЛАГОДАРЯ за това прекрасно малко чудо. Мечтахме, чакахме те, и силно вярвахме 21.12.22г. Добре дошла, наша малка и прекрасна Вяра. Благодаря за грижите на прекрасните д-р Тимева, д-р Александров и целия екип на медицински комплекс "д-р Щерев”. Светли и благословени празници."

От месеци вървяха слуховете, че Ивайла е в трепетно очакване на нова рожба, но така и тя самата не потвърди бременността си. Миналият месец обаче, фотографи успяха да я уловят да се разхожда из центъра на София с видимо наедряло коремче.

На кадрите от болницата, които Ивайла е споделила в социалната мрежа, се вижда само ръчичката на новороденото, както и радостта в очите на майка му. Красавицата е получила множество поздравления и добри пожелания от своите приятели и последователи.

Бащата на малката Вяра - г-н Денков, е собственик на култовите столични ресторанти „Воденицата“ в Драгалевци и „Лебеда“ в Панчарево. Той и Ивайла се радват на голяма любов вече няколко години. Връзката им беше подложена и на изпитание, тъй като той имаше проблеми с властта (дори беше в ареста за няколко месеца), но вече всичко това е зад гърба им.