Ивайло Вълчев: Задава се тежка зима

Калин Стоянов и Атанас Атанасов не се долюбват, заяви членът на ИТН

Новини
09:57 - 23 Ноември 2023
4122
Ивайло Вълчев: Задава се тежка зима

"Напрежението вътре започна да става видимо. Видяхме министъра и Атанас Атанасов да си разменят остри реплики персонално, вчера в комисията. Разбра се, че едната страната не е доволна от другата. Едно събитие в центъра на София се превърна в политическо. Едно събитие, което трябваше да бъде спортно се пренесе в политиката", заяви Ивайло Вълчев от ИТН.

Той коментира по БНТ исканата оставка на министър Калин Стоянов и политическите турбуленции около МВР.

На заседанието най-страшното беше една реплика на Атанас Атанасов каза, че май било време да се промени закона за митингите, което за мен беше светване на лампичката. Идва зима, в която нито знаем как ще влезем, нито знаем как ще излезем, каза още Ивайло Вълчев.

Крупна сума пари задигнаха тинейджъри от автобус по линията Съединение - Пловдив. В рейса е имало 4000 лева. Случката се е разиграла на една от автогарите, докато автобусът изчаквал, за да качи останалите пътници.

В „Здравей, България” шофьорът Илия Марин разказа, че освен служебните пари, са откраднати и документи, които са били в чанта. Сигнализирал е полицията веднага. След издирвателни действия, извършителите са заловени – двама непълнолетни ученици. Те са стари познайници на полицията. Установена е част от сумата, документите също предстои да бъдат върнати на собственика.