Иван Бандаловски първи приятел с Георги Семерджиев

Тяхната съвместна снимка пусна в социалните мрежи бившият шеф на ЦСКА Стойчо Стоилов

Общество
18:05 - 25 Юли 2022
6540
Иван Бандаловски първи приятел с Георги Семерджиев

Снимка на Иван Бандаловски с Георги Семерджиев - отговорен за жестоката катастрофа с две жертви край хотел "Хемус" в София, публикува в социалните мрежи бившият шеф на ЦСКА Стойчо Стоилов. По този начин доскорошният главен мениджър на "червените" реши да си отмъсти на Бандаловски, който преди дни го критикува открито във фейсбук.

"При дипломирането в Кеймбридж", написа иронично Стойчо Стоилов към снимката, на която позират усмихнати приятелите Бандаловски и Семерджиев.

Двамата бивши футболисти са юноши на "Левски". 

Бандаловски подписва първи професионален договор с "Литекс". След престой в школата на "Фейенорд" се завръща в Ловеч. След това игра в "Локомотив" (София). От септември 2010 г. до лятото на 2013 г. десният защитник е футболист на ЦСКА и дори слага капитанската лента на ръката си.

Впоследствие играе в Белгия, в сръбския "Партизан", кипърския "Анортозис" и 4 други български клуба - "Верея", "Берое", "Ботев" (Пловдив) и "Царско село".

В края на май 35-годишният Бандаловски, който има и 19 мача за националния отбор на България, обяви край на футболната си кариера.

През уикенда Бандаловски коментира изказване на Стойчо Стоилов, че в последните 4 години е довел в ЦСКА футболисти, които са продадени за над 20 милиона евро.