Ивелин Михайлов: Копейкин прибра 5 млн. рушвет пред очите ми! (ВИДЕО)

Временната парламентарна комисия, която разследва дейността на "Историческия парк", яко натиска лидера на "Величие" под благосклонния поглед на Костя

Политика
14:55 - 12 Август 2024
8513
Ивелин Михайлов: Копейкин прибра 5 млн. рушвет пред очите ми! (ВИДЕО)

"Коцето (Костадин Костадинов от "Възраждане" - бел. ред.) е прибрал 5 млн. лева рушвети, с очите си съм го видял. Веднъж половин милион, после 1,5 млн. и накрая - 3 млн. За лобизъм". Това заяви лидерът на разпадащата се партия "Величие" и собственик на "Исторически парк" Ивелин Михайлов в подкаста на Кирил Кирилов - Брейка.

Според Михайлов никой, никога не е видял свършена работа от Костя Копейкин нито в някой град, нито в някое село, нито за някоя църква, или община, но видният възрожденец прибира пари от бизнесмени и олигарси, за да пази интересите им по места.

"Пет милиона рушвет. Аз за толкова пари щях да оправя България", въздъхва в заключение Михайлов.

Двамата с Копейкин явно не мелят брашно, след като под ръководството на Цвета Рангелова от "Възраждане", чийто лидер Костадин Костадинов в миналото имаше близки отношения с Ивелин Михайлов, временната парламентарна комисия, която разследва дейността на "Историческия парк", откри данни за 39 престъпления.

„Нямам конфликт с Михайлов. Много по-важното е, че 99 хил. български граждани, които гласуваха за тази формация, в момента се чувстват излъгани, омерзени и опозорени. Възможно е една част от тези хора никога повече да не отидат да гласуват. А ние политиците се борим за избирателна активност. Само и единствено свободният човек отива да гласува и само той управлява съдбата си сам“, твърди пък Костадин Костадинов.

Твърденията на Ивелин може да наблюдавате във видеото. Темата за Костя Копейкин се повдига в 43 минута и 30 сек. от записа: