Ивелина от "Ергенът": Алек не е там да си търси жена

Не знам защо се е записал за участие, той е неуверен - заяви психоложката

Нещо за четене
12:47 - 15 Март 2024
4190
Ивелина от "Ергенът": Алек не е там да си търси жена

Психоложката Ивелина, която беше най-възрастната участничка в този сезон на “Ергенът” е твърдо убедена, че Алек не е в шоуто, за да си търси жена.

“Той е неуверен, това се усеща по думите му, по преглъщането. Не знам защо се е записал за участие. Не мисля, че е за да си намери жена”, това коментира тя след като напусна риалитито в подкаста “Надкаст”.

44-годишната специалистка, която е упражнявала професията си и към затвора, описа с доста интересни изрази главният герой в това издание на шоуто. Според нея, при първата им среща той е бил по-притеснен от нея.

“Алек е неуверен, това се усеща по думите му, по преглъщането. Разбирах го, защото и аз се държа по подобен начин, когато ми е неудобно”, коментира Ивелина.

Тя ще бъде запомнена най-вече с това, че влезе в имението на предаването на кон. Ездата всъщност е и причината тя изобщо да се запише в “Ергенът”. Точно преди кастингите, тя паднала от кон и си счупила ръката. Преди да я гипсират, тя попълнила анкетата за участие, защото харесала самия Ерген от рекламите.

Ивелина призна, че не е гледала нищо от предните сезони на риалитито, а и никой от приятелската ѝ среда също не си падал по него. Вместо да се запознае с предните сезони, тя решила да остане неинформирана, за да не се откаже. Всъщност, веднъж одобрена една участничка няма как да се откаже, защото дължи голяма неустойка, стана ясно от обясненията ѝ.

“Стратегията на продукцията да раздели участничките на два отбора – по-млади и по-зрели, е добра за тях. Но е странна”, това заяви психоложката. Ивелина призна също, че след края на нейното участие е спряла да гледа “Ергенът” и дори не я интересува как ще завърши.