Иво Аръков гадже с Боряна Братоева от „Съни бийч“?

Топ
11:23 - 25 Февруари 2020
33018
Иво Аръков гадже с Боряна Братоева от „Съни бийч“?

Две от най-горещите звезди в новия сериал на bTV „Съни бийч“ – Иво Аръков и Боряна Братоева, сякаш имат нещо повече помежду си от обичайни професионални отношения, научи Lupa.bg. В предаването „Папараци“ новоизлюпеният светски репортер Мирон официално обяви мускулестия Иво и красивата Боряна за най-новата светска двойка.

Въпреки че се сконфузиха от думите му, младите актьори не ги отрекоха. По време на интервюто на Мирон с Боряна, Аръков се появи сякаш от нищото и се включи доста свойски в разговора, до момента, в който не му зададоха въпроса има ли си гадже, когато леко се притесни. Дали Мирон е наясно с отношенията им или ги е сватосал успешно, още не е ясно.

В „Съни бийч“ Аръков и Братоева играят коренно противоположни персонажи. Иво е в ролята на веселия, простодушен и нацепен като скала Младен, мокър блян за всяка курортистка. Боряна, от своя страна, влиза в образа на богатата, сериозна и амбициозна Виктория.

Докато снимали сцените в морския курорт, двамата актьори били нонстоп заедно. Вероятно любовта им е пламнала именно в Слънчев бряг, коментираха на предпремиерата на сериала.