Иво Димчев на косъм от ужасяващ инцидент

Топ
16:18 - 18 Януари 2022
2827
Иво Димчев на косъм от ужасяващ инцидент

Музикантът Иво Димчев сподели за ужасяваща случка с негово участие. Той е заспал, докато е шофирал из софийските улици. Като по чудо няма пострадали. Ето целия му разказ, без редакторска намеса:

Снощи напълно трезвен, но ужасно, УЖАСНО изморен от 13 часа презокеански полет + 2 часа интервю за bTV очевидно съм заспал на волана и изведнъж се събуждам от силен удар в отсрещния тротоар на софийски булевард. На 10 метра от мен изплашена от шума жена тича назад към спирка на рейс.

Осъзнавам, че съм навлязъл по диагонал в насрещното платно и съм се блъснал във високия тротоар. Благодаря се на Бог и съдбата, че в тези 5 секунди дълбок сън не е имало коли движещи се срещу мен и никой не пострада! Благодаря се на Бог, че съм бил на достатъчна дистанция от жив и беззащитен човек, докато поради зверска умора съм спял в няколко тона движещо се желязо.

Два светофара по рано си казах на ум, аз не виждам нищо от умора... половината от това, което се случва на пътя аз не мога да го асимилирам от изтощение, тялото ми заспива от само себе си, а имам още 10 мин до вкъщи. Как ще го направя?!

И изведнъж се събудих от удар в тротоара. А можеше да е удар в кола, в стълб, в човек. Пиян не мога да си представя да се кача в кола. Но очевидно уморен е не по-малко опасно! Не карайте уморени, не правете НИЩО уморени! Нито каране, нито готвене, нито секс. Веднъж например правих секс зверски изморен и веднага ми излезе херпес! Снощи от умора можеше да ми излезе гробище + централен затвор! А в затвора със сигурност щеше да ми излезе и херпес!