Иво Димчев плаща 200 лв. за секс на сцената

Спектакълът "БеГераз два три" е забранен за лица под 18 г.

Култура
18:16 - 19 Март 2023
6980
Иво Димчев плаща 200 лв. за секс на сцената

Екстравагантния певец Иво Димчев, който превърна скорошен свой концерт в столичен клуб в секс драма. Двама от зрителите имаха възможност да изкарат по 200 лв. за 3 минути, ако чисто голи се преструват, че правят секс, докато Иво пее.

Идеята фенове да имитират, че правят секс по време на изпълненията, всъщност било част от концерта под надслов "БеГе раз два три", който артистът представя в няколко родни градова през март и април.

Тази сцена Димчев заема от неговия спектакъл P Project от 2012 г., в който той плаща на хора от публиката да извършват различни перформативни задачи: да пишат поезия, да танцуват хип-хоп, да пишат критики, да се целуват, да се преструват че правят секс и т.н. Така веднага се намерили млада жена и млад мъж, които да имитират, че правят секс.

Спектакълът "БеГераз два три" е забранен за лица под 18 г., както може да се досетите. В някои от песните Иво отказва да пее, ако няма най-малкото трима човека, които да си правят селфи видеа с него, което е препратка към много популярния му в чужбина "Селфи концерт", пише "Телеграф".

Освен избрани хитове като "Баница", "Водка", "Леден дъжд", "Пушкин", "Момина свиня", "Старост нерадост", "Еротик стар", "Шкембе чорба" и др., в "БеГе раз два три" има избрани откъси и от едни от ярките и провокативни спектакли на Иво Димчев - Som Faves, "Лили Хендел", P Project, Facebok theatre, I-cure, Selfie concert, In Hell with Jesus др.

Всички тях Димчев представя по фестивали из целия свят през последните 15 години. В сборното шоу, което е на български език, са включени и избрани текстове от не по-малко скандалната му книга "Лирика и Педератуси". В това шоу хората трябва да гласуват с вдигане на ръка въпросните дилеми, които Иво отправя към тях. Като например, да изберат с кого да правят секс - с Путин или с Далай Лама. Да се преродят в лъв, орел или сляпа сибирска проститутка. Еякулат в дупето или еякулат в устата?