Иво Димчев: Протестът се направлява от олигофрени!

Новини
20:48 - 21 Юли 2020
7534
Иво Димчев: Протестът се направлява от олигофрени!

Авангардният артист Иво Димчев, популярен в цял свят с пърформансите и самобитния си талант, разкритикува организаторите на протеста в своя публикация във Фейсбук призори във вторник. Ето както пише Димчев, който не крие хомосексуалната си ориентация:

"Снощи бях на Протеста.... Той се движи и направлява от олигофрени, на които на челото им пише, че са на работа. След олигофрените, се влачи едно голямо количество красиви хора и интелигенция.

Предполагам олигофрените са адски нужни "някому" , а и също за изграждане на "смела" зона, в която плахо или охотно да се приобщят нормалните хора. Странна симбиоза. Непрестанните възгласи "Курво" и "Педераст" ме караха стресирано да се оглеждам, за да видя кой ме вика. Пластмасовите духалки, звучащи като заклани слонове ми убиха милиони и може би напълно ненужни мозъчни клетки.

Обикалях с тълпата повече от час, докато в един момент си пуснах в ухото да ми звучи собственият ми глас на "Why do I love you" от караваната на Полина, за да си успокоя нервната система. Били сме били музикален народ... може би... преди 100 години!"

Димчев уточнява, че във вторник вечер също ще присъства на протеста, тъй като исканията на митингуващите иначе били напълно основателни.