Иво Димчев разбива с „Летен дъжд“ (ВИДЕО)

Шоу
17:51 - 26 Април 2023
3586
Иво Димчев разбива с „Летен дъжд“ (ВИДЕО)

Екстравагантният Иво Димчев пусна преди минути новия си хит „Летен дъжд“. Текстът и музиката са лично негови, режисьор на видеото е Венци Костов, показа проверка на Lupa.bg.

С огромния си потенциал Иво покорява всички жанрове на изкуството. Той е певец, танцьор, хореограф, автор на текстове и актьор.

Провокативен и талантлив - за него са писали най-големите световни медии – "Файненшъл таймс“, "Ню Йоркър“ и "Би Би Си", които го наричат "културен феномен" и "извънземен", сравняват гос покойния актьор Робин Уилямс. Режисьорът на култовия сериал "Туин пийкс“ Дейвид Линч нарича Димчев "човек с голямо присъствие и невероятен глас".

Иво Димчев е един от най-успешните българи зад граница, който по време на пандемията изнасяше концерти по домовете на хората, а когато избухна войната в Украйна, пя в бежански лагери на границата с Полша, за да повдигне духа на бежанците там.

Той е автор на повече от 100 представления и пърформанси, показвани из цяла Европа и Америка.

"В изкуството си предлагам разговор за смелост и свобода. Най-важното е да съм в непрекъснат диалог с моята публика“, каза наскоро творецът пред БНР.

Ето и новото видео: