Иво Димчев със смъртни заплахи

Новини
13:01 - 01 Декември 2020
5498
Иво Димчев със смъртни заплахи

Иво Димчев разкри, че получава смъртни заплахи. Атрактивният артист заяви, че фенове на 100 Кила отправят заканите към него заради дуетното им парче „Баница“.

„Феновете на Килата искат да ме убият заради Баницата. Къде да се скрия? Може би на Сандански, в някой СПА комплекс. Чудя се… Ами, ако Килата и там има фенове? Я да си се прибера в Истанбул. Там от тесто и фешън гюбек не се боя“ – пише Димчев в социалната мрежа.

Колаборацията на Иво Димчев и 100 Кила излезе през уикенда и предизвика вълна от разнородни реакции. Любопитното е, че в парчето са използвани текстове и мелодии от хитови песни, като „Моля Ви, Мадам“ на „Обратен ефект“, „Три кила банани“ на Тони Дачева, както и „Мерцедес“ на Таркан.

„Когато Криско пусна кючека мислих, че тази откачена година няма с какво друго да ме изненада, но това беше брутално извращение, Яворе!“, „Болят ме ушите и очите от тази „Баница““, „Добре ли си, бе, брат?“, „Когато си мислиш, че 2020-а не може да стане по-зле и чуеш това“  – гневят се някои от феновете на рапъра.

Не липсват и положителни отзиви, а като цяло парчето се очаква да се нареди сред актуалните хитове. Екстравагантният Иво Димчев поднови и домашните си концерти и коментира:

"Вече имам няколко покани за днес и за следващите дни. Радвам се, че „Баница“, „Докрай“, „Парцал“, „Корона Къш Къш“ и „Писна ми“ са сред най-желаните песни. „Баница“ разбира се държи първото място. Нямам търпение да стане привечер и да нарамя отново микрофона и кийборда. Просто като си представя, колко баници ще се наложи да опитам и ми става едно светло и калорично на душата! И запомнете, важното е да не се рони“.