Иво Димчев си запали дупарата на концерт

Култура
18:49 - 16 Април 2021
5008
Иво Димчев си запали дупарата на концерт

За година време в изолация ексцентричният Иво Димчев е направил цели 300 домашни концерта. Това обяви изпълнителят на „Водка“ в социалните мрежи. „Преди една година реших, че искам да пея по домовете на хората! Два часа по-късно вече пеех в хола на Йоко Захариев. На следващия ден имах 2 концерта. После 3. И така за една година направих около 300 концерта.

Снощи например пях в една кухня на един рожден ден. Зад мен се печаха едни пържоли в печката, на два пъти си подпалих задника! На масата една огромна мега вкусна баница. После ми завиха за вкъщи.

Всички истерично пяхме "Водка", "Парцал", "Леден дъжд", "Еротик стар", "Пушкин" и се мятахме в екстаз. Неповторимо. За една една година се срещнах с толкова невероятни хора. Толкова много любов. Лесна, непринудена, вкусна, топла и абсолютно незабравима! Благодаря на всички, които ме поканихте и аз станах част от вашия дом, бях част от вас и вие бяхте част от мен! Ами, просто няма как, милички...“, написа в социалните мрежи той и даде заявка, че продължава с изявите си