Иво Сиромахов пак хапе Слави: Кой ще гласува за тия, които не ходят на работа даже?

Политика
13:05 - 23 Юни 2022
4427
Иво Сиромахов пак хапе Слави: Кой ще гласува за тия, които не ходят на работа даже?

Аз не знам кой нормален човек би гласувал за депутати, които отказват да ходят на работа. Очевидно сме много богат народ, щом харчим парите си за заплати на мързеливци. Tака сценаристът и водещ в телевизията на Слави Трифонов "7/8" Иво Сиромахов за пореден път вдигна мерника на началника си и даде да се разбере, че не е съгласен с водената от него политика. Депутатите от Има такъв народ, заедно с ГЕРБ, ДПС и "Възраждане", втори пореден ден отказаха да се явят в парламента за заседание. Направиха го само вчера при гласуването на вота на недоверие срещу правителството. 

Преди броени дни Сиромахов пак си навлече гнева на Дългия със скеч: 

„Аз не разбирам защо Слави Трифонов не се появява в собствената си телевизия, а в "Дарик радио". Единственото му обяснени е, че там плащат по-добре! Сега и аз ще ви кажа нещо лично! Изтеглям се като водещ на това предаване, защото Слави Трифонов наруши коалиционното ни споразумение, което подписахме преди година и половина.

Ето какво пишеше в него: Разбрахме се с него да водя „от време на време”. Според вас, колеги, това от време на време ли е?

Спомням си, че тогава със Слави имахме много тежки спорове, аз му поставих ултиматум – или ми вдигаш заплатата, или напускам! В крайна сметка постигнахме компромис – той няма да ми вдига заплатата, аз няма да напускам. Важно е да има компромис!", гласеше опитът за смешка от ефира на кабеларката.