Иво Сиромахов за "Лена-хиена": Песента е уникално тъпа!

Сценаристът е доволен от напускането на Би Ти Ви въпреки тежките условия в "Левски" Г

Политика
14:00 - 24 Януари 2023
7420
Иво Сиромахов за "Лена-хиена": Песента е уникално тъпа!

Водещият на "Шоуто на Слави" Иво Сиромахов явно не споделя мнението на тошковците за гнусното парче, сътворено по адрес на Лена Бориславова. Писателят сподели в подкаста на Мартин Карбовски, че намира творчеството за "изключително тъпо".

"Големият проблем на песента е, че е ужасно тъпа. Само се изброяват някакви събития, няма една метафора, една забавна закачка - ниско ниво", сподели Сиромахов, който е известен с критиките си към своите колеги от "Има такъв народ". Както е известно, Иво твърдо отказа да участва в политическия проект на Дългия.

"Помните ли преди година написахме едно парче за Бойко Борисов. Там една тиква се търкаляше в легло, а около нея обикаляха пуйки и викаха "Булю-булю-булю". Това повече прилича на сатира, има закачка, има визия. А сега - пълна простотия", захапа колегите си Сиромахов.

Той допълни, че кима пълна свобода от Трифонов да му се подиграва колкото му душа иска по "7/8 ТВ", защото това бил смисълът на подобни предавания.

"Това, че напуснахме Би Ти Ви, беше най-доброто, което можеше да ни се случи", твърди Сиромахов. - "Виж на какво прилича тази телевизия сега". И допълни, че много се радва на предаването на Николаос Цитиридис.

"Супер е, на неговия фон изглеждаме истинските телевизионни колоси. Преди да се появи той, хората не оценяваха напълно какво им предлагаме. А сега постоянно звънят и викат: "Ей, каква телевизия имаше по ваше време, а какво гледаме сега..."