Изчезна гимнастичката , смятана за любовница на Путин

За Алина Кабаева се предполага, че е родила близнаци от руския президент

Свят
00:50 - 15 Октомври 2020
5972
Изчезна гимнастичката, смятана за любовница на Путин

Изчезна гимнастичката, смятана за любовница на Путин. За нея също така се предполага, че е родила близнаци от руския президент.

Сега, 12 години, след като за първи път се появиха слухове за връзката ѝ с президента на Русия, олимпийската шампионка Алина Кабаева е изчезнала.

Алина Кабаева, според непотвърдени доклади, е родила две деца на руския президент Владимир Путин. Според руския политически анализатор Станислав Белковски, за да се избегне ненужния шум от страна на обществото и пресата, било решено да се твърди, че децата са на сестрата на Кабаева. През септември миналата година бившата гимнастичка била забелязана с две момчета на трибуните на спортния комплекс „Мегаспорт“. Тогава западните медии, по-специално таблоидната страница Шест на Ню Йорк Таймс, цитирайки собствения си анонимен източник, пишат, че "това са нейните синове от неофициалния й съпруг, главата на руската държава Владимир Путин".

Кабаева рядко се появява на обществени събития и се опитва да не общува с журналисти. Миналата година тя защити дисертацията си в Националния държавен университет по физическо възпитание, спорт и здраве в Санкт Петербург, като получи докторска степен.

Днес Кабаева е неоткриваема, а нейните роднини пазят пълно мълчание пред чуждите медии. Руските медии изобщо не коментират темата.

 

Превод от в. „Сън”.