Изчезнала 26-годишна подлуди България

Стотици се впуснаха във виртуално търсене на Вероника Бончева от Казанлък, тя: "Спя на улицата"

Общество
12:15 - 31 Август 2022
8995
Изчезнала 26-годишна подлуди България

26-годишна млада жена на име Вероника Бончева, обявена за издирване от майка й, подлуди България. От няколко дни фейсбук и инстаграм са пламнали от нейни снимки, публикувани от родителката на казанлъчанката, но до момента и следа от нея няма по разказа на Марияна Бончева. 


Младата дама преди няколко месеца

Всичко започва в средата на август, когато Вероника за пореден път отпрашва за столицата, при това без да информира майка си за подробности - при кого и къде ще отседне. От тогава дирите й се губят, но все пак до 28 август младата дама дава сигнали, че е жива и здрава. Оттогава нито е активна в някой от безбройните си профили в социалните мрежи, нито се обажда на някой близък. 

Нейни познати от родния й град твърдят, че до момента на заминаването си (за пореден път - б.р.), тя е живеела не с майка си, а с баща си. Освен това е имала през годините и престой в клиника за лечение на душевни болести. А по публикациите й в мрежата може да се съди, че разстройството на личността не я е напуснало. В многобройни писания Вероника демонстрира отлична грамотност и на български, и на английски език, като ту обяснява значението на любовта според нея, ту разяснява за последователките си какво не бива да правят с мъжете около себе си. 

Преди седмица пише, че е избягала без пари и без принадлежности от хотелска стая в София, а предишен неин постинг разкрива, че дори е спяла като бездомна из столичните улици. 

Следите на Вероника стигат до непознат за семейството й люлински младеж на име Валентин Вутов.


Предполагаемото ново гадже на Вероника, жител на ж.к. "Люлин"

Според писания на самата изчезнала той я е "спасил" и приютил след въпросните перипетии. Той обаче също отказва да се свърже с притеснената Марияна Бончева. Няма и телефонен контакт с него, а според други потребители на социалната мрежа въпросният мъж е с криминално минало и дори предстои да влезе в затвора в началото на септември. 

Вероника ползва едновременно поне 5 профила във фейсбук, някои от които не са с нейното име и снимки, но стилът на писане напълно съвпада. Според нейни познати обаче самата тя е имала сблъсъци с органите на реда заради виртуален тормоз, налаган през годините от нея, заради който останала и без добри приятели за помощ в нужда. 

Марияна Бончева призовава, ако някой все пак зърне 26-годишната й дъщеря или се информира за местонахождението й, да се свърже с нея. Профилът на майката е ТУК