Изчезналата брокерка от Бургас имала дългове към банки

ЧСИ-та дишали във врата на Теодора Бахлова, разкриха близки на издирваната жена

Общество
16:17 - 04 Ноември 2020
6928
Изчезналата брокерка от Бургас имала дългове към банки

Изчезналата брокерка на недвижими имоти от Бургас Теодора Бахлова е имала сериозни дългове към банки, а частни съдия-изпълнители са дишали във врата й, довериха източници на 24 часа.

47-годишната жена е била изключително успешен брокер до голямата криза през 2009 г., работейки предимно с богати руснаци. Успяла е да натрупа солидни спестявания, но кризата й се отразила изключително зле. Наложиро се дори да върне луксозния си автомобил, вззет на лизинг, потъва и с дългове към банки, тъй като е свикнала на охолен живот, от който трудно се отказва. Опитва да се установи на недвижимия пазар в София, но неуспешно, след което заминава за Лондон. Според нейни бивши приятели там също се занимавала с имоти.

Възможно е внезапното изчезване на Теодора да е свързано с дълговете й и да е опит да се покрие от кредитори, смятат познати на 47-годишната бургазлийка. Според други обаче е възможно Бахлова да се е забъркала в неприятности и сега да се укрива, като по този начин се опитва да предпази най-близките си.

"Теодора е от тези хора, които умеят да се забъркват в неприятности. Но в същото време е много креативна, пълна с идеи за бизнес, знае как да изкара пари", казва нейна приятелка от близкото минало. 

Междувременно 22-годишната дъщеря на мистеризоното изчазналата Теодора разкри пред медии, че майка й имала тежък конфликт със сестра си. Двете се съдели от години за имоти. Дъщерята Християна дори допусна, че в изчезването на майка й може да е замесена лелята.

„Познавам и Теодора, и сестра й, която е по-голяма от нея. Вярно е, че имаха проблеми, но чак да посегне на живота й?", каза пред бургазлийка, пожелала анонимност. Тя разкри още една пикантна подробност от житието на Теодора Бахлова. Наскоро жената е имал конфликт с дъщеря си, която живее и учи в София. В същото време обаче от разговорите между двете в социалните мрежи се вижда, че те хранят топли чувства една към друга. 

От деня на изчезването й на 29 октомври дъщерята Християна Радоева всячески издирва майка си и призовава от социалните мрежи за помощ.

Ето какво е публикувало момичето преди броени часове: Винаги ме учеше да съм силна, все ми казваше, че не знаеш как ще се оправя без теб, защото съм "на мама принцесата". Е, мамо не съм силна, слаба съм ..ти си ми опората и гърба, винаги си била. 7 дни те няма и не мога да се оправя, не става, не се получава..рано ни е още да се разделим, няма и сила на света, която да го направи...ще успеем и този път да се справим, а аз обещавам, че след всичко ще бъда най-силната дъщеря, само се върни... Моля, ако някой я види или има информация да се обади на 0896105093 или в най-близкото РПУ!

Теодора Бахлова напуска дома си на ул."Оборище" 38, където живее с възрастната си майка, на 29 октомври в 18 ч. Хваща такси, което я отставя на пл."Царица Йоанна", до бившия хотел Бриз. Последно Теодора е засечена от охранителна камера на бул „Булаир“, до регионалната библиотека „Яворов“. Телефонът й е изклчючен от 29 октомври вечерта.