Изчезналата Дарина от Сливен се появи

Настаняват момичето в център от семеен тип

Актуални новини
19:18 - 21 Март 2019
2615
Изчезналата Дарина от Сливен се появи

Изчезналата 15-годишна Дарина Николова от Сливен се е предала в районното управление в града, научи Lupa.bg. Тя помолила да бъде настанена в център от семеен тип, а не да бъде върната при баща си, който по думите й я тормозел.

Малко преди да се предаде в четвъртък, момичето пусна статус във фейсбук, в който обяви, че не е отвлечена и че не желае да се връща при баща си.

“Нямам желание да се прибера вкъщи. Това е единственото място, където не искам да ходя”, написа обявената за издирване на 2 март ученичка. Тийнейджърката не искала доброволно да се върне при баща си Николай заради тежък конфликт между тях. Майката на детето е починала преди няколко години. Според наш източник жената се е самоубила, като се метнала от балкона. Майката на Дарина също е била жертва на домашен тормоз. Ученичата не спирала да обвинява баща си за смъртта на майка си.

“Не знаете какво е да ви тормозят вкъщи без причина ежедневно. Да ви заключват. Да не ви дават да излезете”, написа момичето часове преди да се предаде в районното.