Издъхналата във Враца Миглена е вдовица , родителите й взимат детето

Вторият й мъж помагал за отглеждането на хлапето, той също е мъчен от тежка семейна драма

Общество
17:16 - 01 Февруари 2022
12031
Издъхналата във Враца Миглена е вдовица, родителите й взимат детето

43-годишната Миглена Сиреняска от врачанското село Пудрия е жената, починала мъчително в Спешното във Враца, пише BulNews. Жената има детенце на 6 години от първи брак, което след смъртта ѝ остава кръгло сираче.

Преди 4 години години съпругът ѝ починал от рак и известно време тя отглеждала момченцето сама. Малко след това жената започнала отношения с мъжа, който е бил с нея и до последно онази вечер в болницата. Двамата живеели на семейни начала, а през почивните дни пътували до Пудрия.

По данни на "Конкурент", мъжа, с когото живеела Миглена, се е грижел за нея и сина й. Той също имал голяма лична драма в живота си. Бил женен за румънка и имал дете, но тя го напуснала и отвела детето в родината си. Така след това се събрал с починалата и създали семейство.Към момента не е ясно кой ще поеме грижите за момченцето, но това най-вероятно ще са родителите на Миглена, които живеят в Пудрия.

Миглена е работила във фирма за производство на хляб в областния център. Последните няколко дни обаче жената не била на работа, тъй като не се чувствала добре.

Колегите разказват ѝ, че е била добра и кротка жена, готова да помогне на всеки и била в прекрасни отношения с всички във фирмата.

Погребението на жената е било днес в родното ѝ село Пудрия.