Издирва се: Нагъл калпазанин тараши кола след кола в Русе

Новини
23:22 - 27 Октомври 2023
7615
Издирва се: Нагъл калпазанин тараши кола след кола в Русе

Русенци издирват младеж, когото винят в дръзки посегателства срещу коли. За случая алармира мъж в социалните мрежи днес. Той споделя снимка на млад мъж, който е заснет до паркирана кола. На един от кадрите момчето е отворило вратата на машината, а в ръцете му се намират различни вещи, очевидно измъкнати от нея.

"Някой да има информация за този калпазанин, дето тараши коли нощно време?", пише Диян Ц. Снимките, илюстриращи случката, показват младеж с къса прическа, почти 0 номер, облечен с тъмни дънки и къс ръкав.

Ситуацията предизвиква вниманието на местните, които споделят и своя опит с подобни апашки прояви.

"Ако е тоя, който си мисля, същият отараши на един мой приятел колата, която беше паркирана точно пред Второ РПУ. След като мина един-два месеца, познахме частите, поставени на личният автомобил на пишман крадеца! След като го хванахме на улицата и разпознахме частите, той си призна и обеща да не краде повече. Снимах го до колата му и заедно с присвоените части и му казах, че разберем ли отново да краде, ще го качим в социалните мрежи да стане за смях. Ако има по-ясни снимки и е тоя същия, ще му публикувам снимките!", твърди мъж.

Подаден е сигнал и до МВР. От местната полиция лаонично заявяват, че работят по случая.