Изгонената Моника от "Ергенът" спи с гаджето на кака си

Тихата, мълчалива и скромна мениджърка беше смятана от повечето зрители за скучна

Шоу
13:31 - 08 Март 2024
3843
Изгонената Моника от "Ергенът" спи с гаджето на кака си

Моника Страхилова не получи роза в поредния епизод на "Ергенът" и не продължава напред в най-романтичното риалити. "Не съжалявам, че напуснах къщата. Моята мотивация бе да се самопредизвикам и да преодолея себе си", казва тя. Участничката от Перник така и не стигна до среща с Алек.

Тихата, мълчалива и скромна Моника беше смятана от повечето зрители за скучна на фона на останалите, но в биографията си крие доста пикантни моменти, които не си проличаха на екрана.

Още като ученичка мениджърката е преспала с гаджето на собствената си сестра. Самата Моника Страхилова разказва това с усмивка и споделя, че тогава е учила в Перник и е харесала приятеля на кака си, който явно също я е харесал. И така се стигнало до семейната драма.

Когато Алек избра да даде последната роза на фурията Христиана Манова, Моника изпадна в ступор. Тя се почувства страшно унижена, защото считаше, че е по-висока топка от пиянката Хриси. Е, очевидно на Младенов му е било толкова скучно около нея, че дори не я покани на среща.

След като излезе от "Ергенът", Моника се опита да замаже положението и да се направи на непукист като заяви, че Алек не й е бил по вкуса, иначе щяла да бъде по-активна.