Изхвърлиха Диона от магазин, не ще да сложи маска

Кухата и нагла "певица" се пени срещу мерките

Любопитно
13:58 - 22 Септември 2021
4954
Изхвърлиха Диона от магазин, не ще да сложи маска

Новоизлюпената поп фолк певица Диона направо побесня заради скорошна ситуация в хранителен магазин. Бившата рапърка отишла на пазар, но се наложило или да смени магазина, или да се откаже изобщо да пазарува, защото отказала да си сложи предпазна маска на лицето, каквото изискване има още от началото на пандемията не само за хранителните магазини, а вместо това повдигнала якето си на устата. Естествено, охраната не я допуска да влезе.

Ето как се жалва фолкаджийката в мрежата:

Може ли някой да ми обясни, ако парче тънък плат от измислена маска, може да ме “предпази” от още по-измисления вирус, защо ЯКЕТО МИ ДА НЕ МОЖЕ?! Ако изобщо целта е да съм предпазена от нещо, или целта е да се развива бизнеса с маски … Гнус ме е!!! До кога ще търпим да ни казват как да живеем и какво да правим?!

Чак СОТ, чак полиция, чак заплахи и повишаване на тон, докато маската му е на половината лице… Не му закрива носа! Защо ако съм ваксинирана и съм изкарала вируса да нося маска?! НЕ ЖЕЛАЯ ДА НОСЯ МАСКА!!! Искам да живея в тази държава и съм един от малкото ми връстници, които се борят, и предпочетоха да останат тук.

СЪЖАЛЯВАМ… Бях третирана като убиец, крадец и всичко останало, но не и нормален човек. МЕРЗОСТ, ПОДИГРАВКА, НИЗОСТ! До кога...", пише с гневен тон Диона в профила си, където очаквано поста й предизвиква бурни дебати