Изхвърлиха парцалите на Хари и Меган от "Уиндзор"

Свят
15:16 - 28 Юли 2021
2945
Изхвърлиха парцалите на Хари и Меган от "Уиндзор"

Когато сключиха брак, принц Хари и Меган Маркъл получиха привилегията да живеят в имението "Фрогмор котидж" в замъка "Уиндзор". Те похарчиха няколко милиона за реновацията му, за да им бъде удобно и уютно. Но след обявяването на "Мегзит" семейният дом се превърна в ябълката на раздора.

Наложи се двойката да възстанови сумата, похарчена за ремонта, защото данъкоплатците протестираха. Хари и Меган мислеха да запазят имението, за да има къде да отсядат, когато се прибират във Великобритания. И когато Хари се прибра за погребението на дядо си, той отседна именно във "Фрогмор котидж". Сега обаче по информация на в. "Сън", служители на замъка Уиндзор са изнесли останалите лични вещи на принц Хари и Меган Маркъл, включително и всички техни снимки.

Предполага се, че това е станало по желание на херцога на Съсекс. Защото вещите са били опаковани и изпратени в Калифорния. В това няма нищо толкова изненадващо, защото преди време Хари и Меган преотстъпиха дома си на принцеса Йожени и Джак Брууксбанк, които се нанесоха веднага след сватбата си.

А дали някога херцогът и херцогинята на Съсекс ще нощуват отново в Уиндзор, само времето ще покаже.