Излезлият от "Биг Брадър" доставчик пишел на стотици жени - ако му върже! (ВИДЕО)

Хленчещият Николай, който напусна първи, е с нов прякор - "Мистър Сийн"

Новини
13:31 - 14 Октомври 2024
9655
Излезлият от "Биг Брадър" доставчик пишел на стотици жени - ако му върже! (ВИДЕО)

Напусналият къщата на "Биг Брадър" доставчик Николай, стана отново за подигравки. 22-годишният сваляч според неговите думи, не издържа на напрежението и реши да си бие шута от предаването.

"Аз ям по 4-5 пъти на ден и не мога без храна. Не очаквах да напусна първи предаването, но в крайна сметка всичко зависи от вота на зрителите", призна той.

Самопровъзгласилият се за "плейбой" и "магнит за жените" млад мъж призна в подкаст, че в социалните мрежи пишел постоянно на различни жени, питал ги как са, искал да се запознае с тях... Самите дами публикували чатове с него, той не отрече.

Оказа се, че бройките за около 100, но понякога му връзвало, друг път - не. Повечето прочитали (seen) съобщенията и не му отговаряли, затова му излезе и новият прякор "Мистър Сийн".

Обект на подигравки стана и анонсът му, с който той влезе в "Биг Брадър".

В интернет го репликира (видео ТУК) постоянно бившият участник в Къщата в изданието BIG Brother All Stars), както и в сръбския й вариант, където се сби и беше изгонен - монтанският чобанин Емо Каменов, който вече се изживява като инфлуенсър и е на "всяка манджа мерудия".