Излиза ново издание на „Астрология за родители“ от Хули Леонис

Астрологията предоставя възможност да се запознаем с потенциала на детето си още от самото му раждане

Топ
12:55 - 26 Юни 2023
3579
Излиза ново издание на „Астрология за родители“ от Хули Леонис

Ново преработено издание на книгата „Астрология за родители“ от Хули Леонис излиза на книжния пазар. Премиерата е на 3 юли в „Топлоцентрала“, съобщават издателите от „Апостроф“.

По думите им книгата дава общ поглед върху отношенията между родителите и децата на базата на зодията, като дава и „една странична гледна точка“. Първото издание на тома е от 2015 г.

Хули Леонис е един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира в сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

Автор е на книгите „Пътят на душата през зодиака“, „Луната – нашата истинска същност“, „Уроците на Сатурн“, „Ретроградните планети“, „Очевидната скрита истина за любовта“ , „Очевидната скрита истина за емоциите“, „Преходът към себе си“ и „Очевидната скрита истина за секса“, издавани от „Апостроф“.

Родителството е изключително отговорна, но и приятна задача. То е процес на опознаване на собственото ни дете, но и едно ново запознаване със себе си. Всъщност най-важната задача на родителя е да разбере, да приеме и да види детето си в целия потенциал, с който се е родило. Така родителят и детето взаимно се учат.

Астрологията ни предоставя безценната възможност да се запознаем с потенциала на детето си още от самото му раждане. Тази книга дава общ поглед върху отношенията между родителите и децата на базата на слънчевия знак (зодията). Тя представя и една странична гледна точка, която всеки родител може да използва по най-добрия начин за себе си.

„Астрология за родители“ ще ви научи как да разбирате по-добре детето си и как да изградите здравословни и хармонични отношения с него, казват издателите от "Апостроф".