Изнасилена два пъти израелка иска да въоръжи жените

Свят
00:05 - 05 Март 2021
8023
Изнасилена два пъти израелка иска да въоръжи жените

Изнасилена два пъти израелка иска да въоръжи жените. По този начин тя желае да обърне вниманието на обществото към проблема с насилието над жени.

Орин Джули, която получи от интернет потребителите прякора „Кралицата на оръжията”, редвоно публикува в социалните свои снимки с автоматични оръжия.

Израелското правителство има много стриктна политика относно притежанието на оръжие., но това не спира Орин да промотира всякакви оръжия.

Тя е собственик на онлайн магазин за оръжия и оръжейни принадлежности, и желае правителството да разреши на повече жени да се въоръжат, за да не преживеят това, което се е случило на нея.

Орин, която в момента е на 26 г., разказва, че е била изнасилена два пъти – на 15 г. и на 18 г., от по-възрастни от нея мъже. 

„След като това се случи, аз правех всичко възможно да избягвам мъжете. Изпаднах в тежка депресия, не се справях в училище, всяка част от живота ми беше засегната.

След като завършва училище, тя се записва към Израелските отбранителни сили и служи там 3 години. Там се влюбва в оръжията, физическата подготовка и техниките за отбрана.

Превод от в. „Дейли мирър”.