Изненада! "Напусналата" пиарка на Бойко пак до него в МС

Актуални новини
15:30 - 01 Септември 2020
8390
Изненада! "Напусналата" пиарка на Бойко пак до него в МС

Новината, че дясната ръка на Бойко Борисов в Министерски съвет – Севделина Арнаудова, е напуснала поста си, се оказа силно преувеличена. Във видео материал от централните новини на Би Ти Ви за посещението на премиера в Словения шашнатата публика мерна за няколко секунди уж отстранената Шехерезада. 

На 5 август самата Арнаудова съобщи на медиите, че напуска работата си като ръководител на правителствената пресслужба и веднага се връща на работа в ГЕРБ, защото партията започва подготовка за предстоящите избори. Още същия ден Севделина Арнаудова беше активен участник в срещата на Бойко Борисов с членове на ГЕРБ от цялата страна, състояла се в София Тех парк.

Арнаудова или Шехерезада, както тя сама се нарече, попадна в медийния фокус след разкритието на Васил Божков, че тя редовно е посещавала офиса му на ул. „Московска” и в ролята си на куриер е получавала от него пликове с пари. Междувременно сайтът "Биволъ” оповести, че пиарката и съпругът й разполагат с огромна къща за 1 млн. лв. в Бистрица.

Малко след шумотевицата около името й дойде и решението Севделина повече да не бъде част от екипа на Министерски съвет. Въпросът е сега в какво качество последно Арнаудова е пътувала с Борисов за стратегическия форум в Словения и кой е платил командировката й дотам.