Изненадващ обрат: Сталоун спря развода, пак е с жена си

Роки се събра със съпругата си само месец след обявлението, че се разделят

Нещо за четене
23:06 - 26 Септември 2022
5705
Изненадващ обрат: Сталоун спря развода, пак е с жена си

Силвестър Сталоун изненадващо се събра отново със съпругата си Дженифър Флавин само месец след като тя подаде молба за развод. За странния обрат на звездната драма съобщават световните таблоиди.

"Те се срещнаха у дома, поговориха си и разрешиха всички различия. И двамата са много щастливи", каза говорител на актьора пред клюкарския сайт "Page Six". Малко преди това "Сън" съобщи, че Сталоун и Флавин са се съгласили да разрешат всички въпроси, свързани с разтрогването на брака им, "по достоен, приятелски и личен начин" извън съда, защото това би било по-добре за семейството им.

През август стана известно, че бившият модел и настояща бизнесдама Флавин е подала молба за развод след 25 години брак  в съда в Палм Бийч, Флорида. Тя обвини звездата от "Роки", "Рамбо" и "Непобедимите" в "умишлено прахосване на семейното имущество" и поиска финансова компенсация. Двамата имат 25 години брак и три дъщери - София, Систин и Скарлет. Дженифър е третата съпруга на Слай, сред Саша Чак и Бригите Нилсен.

Слуховете за кавгата на двойката се появиха още по-рано, когато Сталоун преобрази татуировката на рамото си с лицето на Дженифър в кучешка муцуна. Двойката се скарала тежко, защото Силвестър си взел ротвайлер, а Флавин не искала куче, написа клюкарника TMZ. Впоследствие актьорът потвърди, че наистина е имало спорове за домашния любимец, но отбеляза, че не това е причината за разрива. Той отхвърли обвиненията в присвояване.

Преди няколко дни Сталоун публикува в Instagram снимка, на която той и Флавин вървят един до друг, държейки се за ръце.