Изписаха щастливата майка Радина и бебето Йоан

Новини
18:30 - 26 Март 2021
5102
Изписаха щастливата майка Радина и бебето Йоан

Щастливата майка Радина Кърджилова и бебето й Йоан бяха изписани днес от пловдивската болница "Селена". Вторият син на актрисата се роди на 23 март и е едва на 3 дни. След като прибраха актрисата и новороденото, Деян Донков и малкият Христо сияеха от щастие. Семейството се щракна за късмет на излизане от клиниката. 

Кърджилова и съпругът й Деян Донков благодариха на лекарите за топлите грижи. 

"Разделихме се трудно, но с уговорката скоро пак да се видим и поводът да е момиченце. Пожелаваме им да са все така усмихнати и позитивни, да са здрави, и да имат вълшебни моменти заедно", отвърнаха им медиците.

Мъникът Йоан се роди преди три дни с помощта на Даниел Ставрев и проф. Благовест Пехливанов. Застраховка на здравето на Йоан актьорите избраха да направят като съхраниха стволови клетки от пъпната връв за период от поне 20 години в българската тъканна банка „Селена целс“. Бебето е с идеално тегло от 3290 грама и ръст 51 сантиметра. 
 
След появата на новия член на семейството, Радина пусна възторжен пост във фейсбук. 

"Добре дошъл, Приказен Йоан. Благодаря за всички пожелания и топлотата, с която ме обсипвате", пише половинката на Донков в социалната мрежа.
Припомняме, че Радина и Деян Донков станаха родители за втори път. Първородният им син Христо е на 5 годинки и е роден на 23 юни. Той е кръстен на бащата на Радина - художника Христо Кърджилов.

И майката, и бебето са в отлично здраве. След щастливото събитие, Деян Донков сподели, че двойката не се е отказала от сватба. Церемонията ще се състои, когато му дойде времето.