Изправиха ученик пред съда - опитал да приложи хватка от кеча

В ролята на опитно зайче бил директорът на гимназия във Флорида, който не сметнал това за майтап

Новини
13:41 - 18 Април 2019 (обновена)
1798
Изправиха ученик пред съда - опитал да приложи хватка от кеча

18-годишният Джани Соса беше изправен пред съда в Маями, след като беше арестуван след опит да приложи хватка от кеча в училище. За негово съжаление директорът, върху който се опитал да приложи "The RKO" - хватката кечиста Ренди Ортън, се оказал по-бърз. Директорът се измъкнал от ръцете на Соса и го натикал в стая, от където го прибрала полицията.

Тийнейджърът се опитал да хване учителя за врата с вик "RKO" (Ар Кей Оу), но станал за смях пред съучениците си в гимназия "Саутридж".

Според доклада на полицията директорът Умберто Мирет, който в случая е бил в ролята на жертва, не е пострадал и това помогнало пред съда. Адвокатът Рой Угарте казал, че това е смехотворно обвинение, тъй като на клипове се вижда, че всичко е шега и цялата ситуация е безумна.

"Не исках да нараня никого. Това, което направих, не беше умишлено. Директорът, след като ме заведе в стаята, продължи да използва сила", каза в своя защита Соса.

Сестра му - Камила, призна, че това е било шега и брат й казал преди това, че ще си направи този майтап с директора. "Сякаш е незаконно да се опиташ да хванеш някой за врата и след това да го пуснеш", коментира Камила.